onze krachtige omgeving

Ons kleine land vraagt om een soepel samenspel tussen samenleving en ruimte. Onze samenleving vraagt om uitbreiding zonder beperkingen, terwijl de ruimte ons dwingt tot matigheid maar vooral slimheid. Wanneer ambitie en ruimte elkaar in balans houden is er volgens de Vakmeester sprake van een krachtige omgeving. We gaan voor een duurzame ontwikkeling tussen vraag en aanbod. Zo brengen we onze samenleving verder. Als een krachtige omgeving waarin dromen gerealiseerd kunnen worden.

“We kijken verder dan wat er vandaag moet gebeuren. We kijken altijd naar de kansen voor een duurzame ontwikkeling.”

wij

Wij werken dagelijks met een scherp oog voor het belang van iedereen, aan ons ruimtelijk meesterschap. Echt goede mensen zijn schaars, als je die gevonden hebt moet je daar goed voor zorgen. Daarom zetten wij bij de Vakmeester onze mensen centraal; bij ons gaat werkplezier boven uren maken. Alleen als wij ons inzetten voor hun belangen kunnen we blijvend de beste Vakmeesters aan ons binden. En door alle onnodige zorg weg te nemen, kunnen zij elke dag werken aan onze krachtige omgeving. De Vakmeesters voelen zich gesteund door ons collectief. Want daarbinnen nemen we elkaar zakelijk serieus, worden we steeds beter in ons vak en maken we ontzettend veel lol met elkaar.

loyaal

De optimalisatie van onze fysieke leefomgeving is een belangrijk en voortdurend proces. En daarom is het van belang om op het juiste moment met precies de juiste vakmensen te werken. Onze Vakmeesters zijn die mensen. Samen regisseren ze het proces, met een groot aantal spelregels, in soepel samenspel met de opdrachtgever. De Vakmeester is het collectief voor de beste vakmensen in ruimtelijke ontwikkeling die werken aan een krachtige omgeving. Zodat ambitie en ruimte elkaar duurzaam in balans houden.

onze voorwaarden

– we werken met de beste mensen, daar zijn we heel zuinig op

– we voelen ons verantwoordelijk,
voor elkaar en voor onze projecten

– we gaan voor de hoogste kwaliteit,
en zullen tot het uiterste gaan deze te behalen, samen

– afspraak is afspraak, altijd

– we kijken verder dan wat er vandaag moet gebeuren

– we voelen ons betrokken en verantwoordelijk voor onze klanten

– omdat we onze kennis graag delen en doorgeven

– we blijven leren, altijd

– we relativeren onszelf, nooit ons werk

– we lachen waar we kunnen

– we zien meer kansen dan problemen

– we verbinden met iedereen

De Vakmeester is het collectief voor de beste vakmensen in ruimtelijke ontwikkeling die werken aan een krachtige omgeving.