Onze kandidaten

Wij zijn met trots de Vakmeester, hét detacheringsbureau voor VTH & RO! Onze gepassioneerde Vakmeesters zijn flexibel inzetbaar, zowel op locatie bij opdrachtgevers als vanuit ons kantoor. Deze veelzijdigheid stelt hen in staat om op een uiterst efficiënte wijze meerdere uitdagende opdrachten aan te pakken. 

Altijd in beweging, zijn wij voortdurend op zoek naar de crème de la crème binnen ruimtelijke ontwikkeling, bouw en wonen. Onze detachering omvat een divers scala aan specialisten, waaronder Casemanagers Omgevingswet, Beleidsmedewerkers in de Ruimtelijke Ordening en Toezichthouders. 

Bij de Vakmeester streven we naar niets minder dan topkwaliteit in ons werk. Daarom bieden we onze Vakmeesters de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door het volgen van opleidingen of zij krijgen begeleiding van onze meest ervaren experts. Zo doorgronden ze alle nuances van het vak en zetten ze snel stappen in hun carrière. 

Ook kunnen Casemanagers Omgevingswet in spé een traineeship volgen waarbij het ABW1-diploma wordt behaald. Dit traject start meerdere keren per jaar. Wij hebben dan ook geregeld trainee-kandidaten beschikbaar. 

traineeship Vth

Mogen we onze kandidaten met je delen?

Teamleiders over de Vakmeester

Wij zijn blij te delen dat de teamleiders van onze samenwerkende gemeenten zeer tevreden zijn met de inzet en expertise van onze Vakmeesters. Dankbaar voor het vertrouwen van onze opdrachtgevers, blijven we ons inzetten om aan de hoogste verwachtingen te voldoen en samen met hen te bouwen aan een sterke toekomst.  

Wil je op de hoogte blijven van onze getalenteerde kandidaten en trainees? Vul dan snel jouw gegevens in! Voor eventuele vragen staan wij altijd klaar en bereikbaar via community@devakmeester.nl. We kijken ernaar uit om samen de bouwwereld te versterken!