de Vakmeester leerschool

Not too proud to learn

Gaat jouw hart sneller kloppen van bouwkundige vraagstukken of word je enthousiast als het gaat over ruimtelijke ordening? Sta je aan het begin van je carrière of is het tijd voor een switch? De Vakmeester investeert graag in jou!

Doorloop ons traject van de leerschool, leer de ins en outs kennen van het vak en zet binnen no time stappen in jouw carrière.

sluit je aan bij ons meesterschap

samenwerking

Langdurige samenwerking

De Vakmeester biedt een contract voor 7 maanden met daar opvolgend een contract voor onbepaalde tijd! Wij zetten in op een langdurige samenwerking waarin we je graag bij wederzijdse tevredenheid zo snel mogelijk de zekerheid geven op vastigheid.

geld

vanaf 2500,-

De Vakmeester biedt een startsalaris van 2500,- EUR op basis van 40 uur. Heb je al werkervaring elders opgedaan? Wij doen je graag een passend aanbod!

begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Je wordt gekoppeld aan een senior. Op deze manier kunnen wij 1 op 1 begeleiding garanderen en leer je zo snel mogelijk het vak. Op deze manier maak je binnen korte tijd een aanzienlijke groei door!

ontwikkeling

Blijf je ontwikkelen!

Al onze Vakmeesters zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. In teamverband worden jaarlijks verschillende cursussen gevolgd om zo de kennis te blijven verbreden. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw eigen initiatief. Kies wat bij jouw past en start op ieder gewenst moment.

onderdeel

Word onderdeel van een hecht team

Reden voor een feestje? De Vakmeester is meester in het organiseren van leuke uitjes! Zo gaan we jaarlijks in de zomer en tijdens de Kerst met elkaar op pad. Heb je een leuk idee? Wij houden ervan als je meedenkt.

vervoersmiddel

Kies jouw eigen vervoersmiddel

Zie jij jezelf al in jouw nieuwe auto naar ons kantoor rijden in Amsterdam? Wij regelen het voor je! Kies zelf de auto die bij jouw past. Reis je liever met het OV? Kies een passend abonnement waarmee je onbeperkt kan reizen. Of ben je super sportief en kom je op de fiets? Lease een elektrische of gewone fiets en combineer het sporten met reistijd.

Leerling Leerschool Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Heb jij net je studie afgerond in de richting van Planologie of Ruimtelijke Ordening en ben je op zoek naar een interessante baan in het ruimtelijk domein vol doorgroeimogelijkheden? Wij bieden je graag een geweldige kans als leerling beleidsmedewerker ruimtelijke ordening bij de Vakmeester!

Leerling Leerschool Casemanager Omgevingswet

Ligt jouw hart bij de bouw en is het managen van projecten jou op het lijf geschreven? Start dan na je opleiding HBO Bouwkunde met het leerling-programma voor de functie van Casemanager omgevingswet bij de Vakmeester!

bij de Vakmeester zetten we onze mensen centraal, en dat is te zien. Iedereen die werkt bij De Vakmeester of door ons gedetacheerd wordt kiest zijn eigen werk, want werkplezier gaat boven uren maken

Video afspelen

Ik krijg hier de kans
om mij verder te te ontwikkelen.

Video afspelen

Ik groei door dankzij goede
begeleiding van mijn collega's.

enthousiast? neem contact met ons op!