wat wij doen

Simpel gezegd koppelen we de beste vakmensen in ruimtelijke ontwikkeling, bouwen én wonen, aan de juiste vraagstukken. Door de jaren heen hebben wij een uniek netwerk opgebouwd, waardoor we altijd de beste oplossing kunnen bieden voor zowel onze opdrachtgevers als onze professionals.

wil je meer weten?

Vakmeester's fit

De juiste match maken we samen. Omdat wij geloven dat die fit hartstikke persoonlijk is. We plaatsen mensen, geen uren. Daarom besluiten we in gezamenlijkheid of het optimaal past. Want we moeten elkaar goed vinden op meerdere fronten: op de inhoud, maar ook in de vorm en in de persoonlijke fit. Het oordeel van alle betrokkenen is daarbij evenveel waard.

Vakmeester's koersplan

Wij willen dat onze mensen altijd het beste uit zichzelf blijven halen en de hoogste kwaliteit blijven bieden in de veranderende markt. Daarom vinden wij het heel belangrijk om constant extra kracht en skills naar onze collega’s te brengen. Onze professionals volgen trainingen op zowel vakinhoud, als soft skills om te allen tijde mee te kunnen blijven doen in de voorhoede.

Vakmeester's collectief

Echt goede mensen zijn schaars, als je die gevonden hebt moet je daar dan ook goed voor zorgen. Daarom zetten wij bij de Vakmeester onze mensen centraal. En dat is te zien. Iedereen kiest zijn eigen werk, want werkplezier gaat boven uren maken.