werken bij

Dagelijks zijn wij bezig met het verbinden van de juiste Vakmeesters aan onze diverse opdrachtgevers. Van starter tot zeer ervaren, voor een lange of korte periode, vast of flexibel. Zo lang we zuiver mogen samenwerken aan de krachtige omgeving zijn wij volmaakt op onze plek en is alles mogelijk. Dat is ook wat onze partners in het publieke domein van ons vragen.

Wij leveren de beste Vakmeesters binnen ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. Hieronder vind je alle vacatures, lees verder en haak aan.

Video afspelen

Relatiemanager

 

Als Relatiemanager leg jij dagelijks contact met nieuwe opdrachtgevers en professionals. Jij zorgt dat onze unieke werkwijze niet alleen kenbaar wordt bij onze inner circle, maar ook bij de outer circle.

Community Manager

 

Weet jij door je enthousiasme, spontaniteit en echte mensenkennis de sfeer binnen ons team van Vakmeesters te behouden? Dan ben jij de Vakmeester die wij zoeken!

Bouwplantoetser

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar je als Bouwplantoetser van het begin tot het eind verantwoordelijk zult zijn voor al je aanvragen, evenals de nazorg ervan?

Juridisch Adviseur WABO

 

Wil jij jouw juridische kennis graag delen en doorgeven, maar tegelijkertijd zelf net zo hard blijven leren van de hardwerkende collega’s om je heen? Benieuwd? Lees snel verder!

Meer weten over werken bij de Vakmeester? Neem contact op!

De Vakmeester       020 – 820 89 22         Privacy statement