Werken bij

Dagelijks zijn wij bezig met het verbinden van de juiste Vakmeesters aan onze diverse opdrachtgevers. Van starter tot zeer ervaren, voor een lange of korte periode, vast of flexibel. Zo lang we zuiver mogen samenwerken aan de krachtige omgeving zijn wij volmaakt op onze plek en is alles mogelijk. Dat is ook wat onze partners in het publieke domein van ons vragen.

Verder vind je hier ook de vacatures van ons zusterbedrijf de Borgermeester. In het proces van kwalitatief en veilig bouwen is het belang van zorgvuldige toetsing een cruciale constante. Om dit waar te kunnen maken zijn echte vakmensen nodig waarbij kwaliteitsborging hoog in het vaandel staat. Meer weten? Klik hier.

Wij leveren de beste Vakmeesters binnen ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. Daarnaast zitten onze Borgermeesters vol opwinding over het bouwproces en de impact van veilig bouwen. Iets voor jou? Hieronder vind je alle vacatures, lees verder en haak aan.

Bouwplantoetser

Ben jij als Bouwplantoetser op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar je van het begin tot het eind verantwoordelijk zult zijn voor al je aanvragen, evenals de nazorg ervan?

Community Manager

Weet jij door je enthousiasme, spontaniteit en echte mensenkennis de sfeer binnen ons team van Vakmeesters te behouden? Dan ben jij de Vakmeester die wij zoeken!

Meer weten over werken bij de Vakmeester? Neem contact op!