werken bij

Dagelijks zijn wij bezig met het verbinden van de juiste Vakmeesters aan onze diverse opdrachtgevers. Van starter tot zeer ervaren, voor een lange of korte periode, vast of flexibel. Zo lang we zuiver mogen samenwerken aan de krachtige omgeving zijn wij volmaakt op onze plek en is alles mogelijk. Dat is ook wat onze partners in het publieke domein van ons vragen.

Wij leveren de beste Vakmeesters binnen ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. Hieronder vind je alle vacatures, lees verder en haak aan.

Video afspelen

Beschermd: Community Manager

 

Weet jij door je enthousiasme, spontaniteit en echte mensenkennis de sfeer binnen ons team van Vakmeesters te behouden? Dan ben jij de Vakmeester die wij zoeken!

Recruiter

 

Weet jij door je enthousiasme, doorzettingsvermogen en spontaniteit de professional te vinden die onmisbaar is voor ons team van Vakmeesters? Dan ben jij de Vakmeester die wij zoeken!

Bouwplantoetser

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar je als Bouwplantoetser van het begin tot het eind verantwoordelijk zult zijn voor al je aanvragen, evenals de nazorg ervan?

Bouwinspecteur

 

Ben jij een Bouwinspecteur die in oplossingen denkt in plaats van in problemen? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en hou je van afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Juridisch Adviseur WABO

 

Wil jij jouw juridische kennis graag delen en doorgeven, maar tegelijkertijd zelf net zo hard blijven leren van de hardwerkende collega’s om je heen? Samen regisseer je het proces, maar altijd in soepel samenspel. Benieuwd? Lees snel verder!

Meer weten over werken bij de Vakmeester? Neem contact op!

De Vakmeester       020 – 820 89 22         Privacy statement