traineeship Vth

Traineeship VTH/ABW1

Dit traineeship biedt net-afgestudeerde studenten en zij-instromers met relevante bouwkundige ervaring de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Bouwplantoetser

Gedurende 12 maanden zullen zij praktijkervaring opdoen bij een gemeente. Met behulp van de e-learning modules van Envire Omgevingsopleidingen en maandelijkse trainingen worden de theoretische kennis en vaardigheden ontwikkeld. Na het voltooien van het traineeship kunnen de trainees bij de gemeente blijven werken met een ABW1-certificaat.

Neem een trainee op in jouw team

Door een trainee op te nemen in jouw team investeer je in de toekomst van jouw gemeente. Je krijgt een gemotiveerde en enthousiaste medewerker die extra ondersteuning biedt en nieuwe perspectieven brengt. Geef jong talent de kans om zich te ontwikkelen en maak gebruik van de voordelen die het traineeship te bieden heeft.

voordelen gemeenten

1. kwalitatieve ondersteuning

Trainees zijn gemotiveerd, leergierig en kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan het team.

2. Flexibele inzet

Gemeenten hebben de mogelijkheid om trainees gedetacheerd te houden of kosteloos over te nemen na 12 maanden. Tijdens het traineeship varieert het tarief tussen €45 en €65 afhankelijk van ervaring en studieachtergrond.

3. Toekomstige vaste medewerkers

Na het voltooien van het traineeship kunnen gemeenten ervoor kiezen om trainees in vaste dienst te nemen, waardoor zij op de lange termijn kunnen profiteren van hun expertise.

Traineeship structuur

Module 1: Introducerende training

Trainees maken kennis met de belangrijkste aspecten van het vak van Bouwplantoetser en de werkzaamheden binnen een gemeente tijdens de introducerende training van Envire.

Module 2: Praktijkervaring

Trainees werken onder begeleiding van ervaren medewerkers aan echte bouwplannen bij een gemeente en krijgen inzicht in de procedures en regelgeving.

Module 3: Examenvoorbereiding

Trainees worden klaargestoomd voor het ABW1-examen door middel van de gerichte trainingen en oefenopdrachten van Envire.

Investeer in de toekomst

Dit traineeship is een investering in de toekomst van zowel de individuele trainees als de gemeenten die hen opleiden. Het biedt kansen voor persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en het versterken van gemeentelijke teams. Samen kunnen we de bouwsector verbeteren en de leefomgeving van alle burgers optimaliseren

trainee vth