Realisatie 900.000 woningen kan de overheid niet alleen

Minister De Jonge wil tot en met 2030 zo’n 900.000 woningen bouwen, waarvan ten minste twee derde betaalbare huur- en koopwoningen zijn, zo’n 600.000 woningen. Dit houdt in dat er 100.000 woningen per jaar gerealiseerd moeten worden. Een mooi streven zegt ook Albert Vos oprichter van de Vakmeester.

De Vakmeester is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in omgevingsvergunningen in de breedste zin van het woord. Op dit moment is de Vakmeester actief in het Noorden van het land, maar bovenstaande vraagt om uitbreiding.

“De nieuwe woningen worden niet alleen in de Randstad gebouwd. De Vakmeester gaat om deze reden nu ook vanuit het Zuiden werken. Zo kunnen wij gemeenten en de bouwsector landelijk faciliteren”, aldus Albert Vos.

Met oog op de ‘Nationale Woon- en Bouwagenda en het Programma Woningbouw’, opent de Vakmeester een extra vestiging in Breda.

Uit cijfers van het ‘Programma Woningbouw’ blijkt dat 86% van deze woningen gebouwd worden in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Voor A. Vos een uitgelezen kans om een tweede vestiging te openen in Breda. Een gunstige locatie om onze expertise in te zetten met gewaarborgde kwaliteit onder leiding van Rogier Schijven.

Rogier Schijven zal vanaf 1 november in zijn rol van directeur Breda, met dezelfde waarden en dezelfde kwaliteit, de dienstverlening van de Vakmeester uitbreiden. Zo hoopt de Vakmeester haar steentje bij te dragen aan de oplossing van het grote woningtekort en een krachtige omgeving.

================================
Niet voor publicatie
Voor verdere informatie
albert@devakmeester.nl
devakmeester.nl
020 – 820 89 22

Onze andere persberichten