Jaarcongres BWT 2022 “Klaar voor het fluitsignaal”

Klaar voor het Fluitsignaal

Donderdag 6 oktober aanstaande is het zover: Jaarcongres 2022 “Klaar voor het fluitsignaal”. Het team van de Vakmeester bundelt de krachten met de Borgermeester en reist af naar Ermelo.

Eindelijk kunnen we weer, zonder Corona maatregelen, deelnemen met een optimale bezetting aan het BWT congres. Er staat een mooi thema centraal en er staan leerzame workshops op de agenda dus het belooft een enerverende dag te worden!

BWT congres

Net als vorig jaar, zijn we dit jaar met een stand te vinden op het BWT congres. De Vakmeester verschaft informatie over wat de gevolgen zijn die de Wet Kwaliteitsborging met zich mee brengt voor diverse bouwkundige functies, hoe wij daar op in spelen en wat de mogelijkheden zijn binnen ons bedrijf. Het thema van het BWT congres, ‘Klaar voor het fluitsignaal’, sluit goed aan op de situatie van de Vakmeester. De nodige voorbereidingen zijn gedaan, we hebben zin om aan de slag te gaan en kunnen niet wachten op het fluitsignaal! In combinatie met de Borgermeester zijn wij er klaar voor om een grote speler te worden rondom de Wet kwaliteitsborging. Wij kijken uit naar donderdag 6 oktober en hopen daar zoveel mogelijk professionals te mogen zien en spreken bij onze stand. Wij staan te popelen om jullie mee te nemen in waar wij nu staan, hoe wij daar gekomen zijn en wat wij voor de toekomst ambiëren! Bekijk hier het programma van het BWT congres?

jaarcongres vbwt